Gratis voedingsdagboek voor je kind. Een eerste stap op weg naar gezond gewicht van je kind!

Ga naar de video met uitleg en vraag het gratis dagboek aan 

Wil je het jojo effect of kies je voor écht resultaat?  

Waarom zou je kiezen voor een crashdieet waarbij je bijna niets mag eten en voortdurend naar de sportschool moet? Waarom dure diëten met maaltijdrepen, pillen en poeders? Veel vrouwen krijgen hierbij last van stemmingswisselingen en een hongergevoel en zitten, kortom, niet lekker in hun vel. En na afloop komen de kilo’s er vaak gewoon weer bij.


En kinderen? Die mogen sowieso niet op dieet, omdat ze nog in de groei zijn. Zij hebben voeding nodig met voldoende voedingsstoffen. Een dieet volgen gaat ten koste van hun gezondheid, hun energiepeil en – ook belangrijk – hun plezier in lekker eten. Een dieet is daardoor ook voor kinderen niet lang vol te houden.

Afvallen kan ook anders!

Gelukkig is er ook een gezonde manier om gewicht te verliezen: de Voeljeheppie-manier. Met Voeljeheppie ga jij, of gaat je kind, stap voor stap op weg naar het gestelde doel. En belangrijker nog: naar een blijvend resultaat.


Mijn naam is Ellen de Moor en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent. In mijn jeugd heb ik bij mijn moeder gezien wat het met je doet als je constant met je gewicht bezig bent. Onbewust heeft zij dit aan mij doorgegeven. Inmiddels weet ik dat afvallen ook anders kan: door lekker en gezond te eten en zelf keuzes te leren maken. Het is mijn passie om dit te leren aan vrouwen en kinderen, zodat zij zich weer fit, fijn en zelfverzekerd voelen.

Hoe kan ik jou helpen?

Voor vrouwen

Wil je op een gezonde, verantwoorde manier afvallen en toch lekker en gezellig kunnen eten? Onder mijn persoonlijke begeleiding kan dat. 

Voor kinderen

Heeft jouw kind overgewicht en zit het daardoor niet lekker in zijn vel? Ik help je kind naar een gezonde eet-en leefwijze zodat het zich weer fit en fijn voelt.

Mijn nieuwste blog

Eten en drinken rondom sporten, training en wedstrijden

Moet jouw kind ook aan het eind van de middag trainen voor zijn of haar favoriete sport ? Handig zijn ze niet altijd, de sportmomenten van je kind. En hoe los je.................................