Iedere keer als iemand zich na mijn begeleiding weer ‘heppie’ voelt dan denk ik : ‘YES … Hier doe ik het nou voor!’ Succes hebben is voor mij als ik jou of je kind echt op weg heb kunnen helpen naar zelfvertrouwen en een gezonde leefwijze.

Ik ben Ellen de Moor en het is mijn passie om vrouwen en kinderen te begeleiden naar een gezond gewicht, of naar het gewicht dat bij hen past. Zodat ze zich fit en fijn voelen en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Ik geloof dat iedereen dat kan bereiken als daar de motivatie voor is. Ik begeleid jou of je kind verantwoord naar een blijvend gezonde leefwijze en een ander voedingspatroon.

Voeljeheppie: meer dan zomaar een aanpak 

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning is belangrijk, juist ook voor de moeilijke momentjes die kunnen komen.

Luisterend oor

Alleen door goed te luisteren naar wat je zegt, kan ik doorvragen. Met die informatie maken we samen een plan. Maar mogelijk wil je gewoon even je ei aan mij kwijt. Soms is dat voldoende.

Meer dan voedingsadvies alleen

Persoonlijk voedingsadvies is belangrijk, maar ook andere factoren dan alleen voeding kunnen een rol spelen bij overgewicht. Ook daar geef ik aandacht aan, waardoor jij of je kind een gebalanceerde aanpak en begeleiding krijgt.


Bij Sonnevelt Opleidingen volgde ik in 2011-2012 de opleiding tot gewichtsconsulent. In 2013 kwam daar een specialisatie Kind en voeding bij, aan het Hamel College. Eerder, in 2011, werd ik gecertificeerd coach in de methode ‘Ik leer anders’, waarbij het kind leert de lesstof eenvoudig te vertalen naar zijn manier van denken. Ook heb ik een aantal jaren kinder- en tieneryoga gegeven. Daarvóór werkte ik vele jaren als bevoegd onderwijzer in het basisonderwijs.

Meer dan 20 jaar ervaring in het basisonderwijs

Doordat ik meer dan 20 jaar in het basisonderwijs heb gewerkt, heb ik veel didactische kennis en ben ik zeer ervaren in het werken met kinderen. Dit is van onschatbare waarde nu ik kinderen en hun ouders begeleid.

Plezier

Mijn werk doe ik met heel veel plezier. Dit breng ik mee in de begeleiding. Het stimuleert mijn cliënten en mijzelf om het beste eruit te halen.

Professioneel maar persoonlijk

Op basis van mijn opleidingen, certificaten en ervaring mag je van mij een professionele aanpak en begeleiding verwachten. Deze zijn altijd gericht op wie jij bent als persoon.

BGN

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Mijn BGN-nummer is 2115. De kosten van onze consulten worden door een toenemend aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Meer informatie over vergoedingen vind je via de knop hieronder. Je kunt hiervoor ook kijken in je verzekeringspolis of navraag doen bij je zorgverzekeraar.  Wil je meer weten over de BGN? Klik op het BGN logo in de footer.

Puur gezond

Ik werk volgens de richtlijnen van Puur Gezond. Dit betekent (zoveel mogelijk) kiezen voor pure onbewerkte producten zonder pakjes en zakjes. Eten dat je zelf gemakkelijk en snel bereidt en dat ook nog erg lekker smaakt. 

Persoonlijk

Naast het begeleiden van mensen word ik ook erg blij van samen zijn met mijn man en kinderen, lekker eten, koken, fietsen, wandelen, reizen, tuinieren, yoga en schilderen.